Imobiliare Cluj |Apartament 2 Camere Cluj | KLAR Imobiliare

Ce spun clientii

“Suntem extrem de incantati de colaborarea pe care am avut-o cu voi, si ne-am dori ca toate companiile de servicii  sa se poarte la fel cu clientii lor. Am apreciat profesionalismul, seriozitea, flexibilitatea si interesul de care ati dat dovada in relatia cu noi. Sprijinul acordat pentru obtinerea certificatului de performanta energetica, planificare si organizarea documentelor pentru notar astfel incat noi, sa nu ne rapim timp asteptand pentru redactarea contractelor, preocuparea ca tranzactiile cumparatorului sa se realizeze in timp util, toate acestea dau dovada ca va implicati in detaliu de tot ceea ce inseamna realizarea tranzactiilor si satisfacerea clientilor.Faptul ca ati gasit client atat de repede, ati planificat etapele vanzarii si in doua saptamani am semnat antecontractul, dovedeste faptul ca sunteti foarte buni in ceea ce faceti si aveti o vedere de ansamblu asupra acestui tip de business. Vrem sa va multumim pentru sprijinul vostru si va dorim sa ramaneti mereu la fel. Sunteti un exemplu de urmat. Cu siguranta va vom recomanda cu cea mai mare incredere oricui este in situatia de a  vinde sau cumpara proprietati imobiliare.
Agentul de vanzari -  Alin Bidian, m-a impresionat prin amabilitatea si seriozitatea de care a dat dovada, este un om deosebit cu care sper sa mai colaboram in viitor.”
Otilia Chinan

“Mulțumesc agenției Klar Imobiliare  pentru profesionalismul și transparenta de care au dat dovada în colaborarea cu mine, in mod special agentului Alin Bidian.
Menționez ca am fost consiliata atat în perioada ante vanzare cat și post vanzare, mai ales in privinta documentelor necesare incheierii unei tranzactii corecte pentru ambele parti.
Reprezentantii agentiei au raspuns cu promptitudine oricand am avut nevoie de un sfat și trebuie sa le multumesc ca datorita dumnealor am reusit sa vand un apartament in timp scurt, la un pret realist și foarte apropiat cerintelor mele. Recomand cu toata caldura aceasta agentie.”

Gianina Marcus

“Am avut o colaborare foarte bună, eficientă și cel mai probabil, reciproc avantajoasă. Domnul Ionuț Fărăian a fost amabil, implicat, serviabil, știind să vină în întâmpinarea dorințelor mele. Sunt foarte mulțumit că, prin intermediul acestei agenții am găsit apartamentul potrivit într-un timp foarte scurt. Perceptia mea despre Klar Imobiliare, în urma colaborării, este următoarea: această agenție este una serioasă, răspunzând concret și prompt solicitărilor clienților, fapt pentru care o recomand și altor clienți.”
Adrian Batinas

“In luna mai a acestui an am publicat un anunt referitor la un apartament pe care doream sa il vand, dupa cateva zile am fost contactat de numeroase agentii imobiliare care mi-au propus colaborarea in vederea vanzarii respectivului apartament. M-am intilnit cu agenti ai acestor agentii care au venit la adresa respectiva, au facut poze, promitand ca vor revenii cu posibili cumparatori. Unul dintre agentii pe care i-am intilnit a fost d-nul Ionut Faraian de care am ramas foarte placut impresionat prin eleganta abordarii tranzactiei, de tinuta office profesionala, atitudinea calda si deschisa. Nu stiu cum sa -mi explic dar din momentul in care l-am cunoscut am simtit ca dintre toti agentii care au vizitat locatia, el avea sa aduca cumparatorul, ceea ce ulterior s-a si intimplat. Vreau sa multumesc pe aceasta cale agentiei imobiliare Klar cat si domnului Ionut personal pentru profesionalismul de care a dat dovada, atitudinea deschisa, negocierea cu cumparatorul, care au condus la rezultatul final: tranzactia reusita care a fost benefica atat pentru mine ca vanzator cat si pentru cumparator. Va multumesc inca o data domnule Ionut si sper ca in viitor  sa mai colaboram.”
Claudiu Racz

“Am intalnit la Klar imobiliare profesionisti ai domeniului, oameni care ne-au inteles dorintele si ne-au sprijinit in fiecare moment, cu o dedicare aparte si o atitudine ireprosabila! Ii recomand cu maxima incredere! Multumim Claudiu, multumim Alin, multumim Klar! 
High end professionals that I would totally recommend to anybody, at any time! Thank you for everything!”

Vlad Popovici

“Profesionalism, implicare, seriozitate și punctualitate. Acestea sunt primele cuvinte care îmi vin in minte când ma gândesc la Klar Imobiliare!!! Multumim Claudiu Vasiluta pentru răbdarea și profesionalismul de care ai dat dovada pe parcursul tuturor tranzacțiilor încheiate!! Experienta Klar este întotdeauna plăcuta și va urez sa aveți parte de cât mai mulți clienți fericiti și multumiți!!!!”
Alexandra Ranta – RD Cons Invest

”Am avut parte de servicii excelente, profesionalism si eficienta atat in achizitionarea de bunuri imobiliare cat si in inchiriere imobiliara. Recomand cu incredere aceasta agentie!

Ballok Emese

"Salutare! Klar 5 stele! De ce? Pentru ca sunt deschisi, iti gasesc rapid solutii si sunt de incredere. Este prima colaborare cu Klar Imobiliare si sunt fericita ca i-am gasit din prima si nu am mai pierdut ore in sir de cautari. Asta ar trebui sa faca o agentie buna. Le transmiti toate datele iar ei se ocupa de cautari in locul tau. Keep doing this!"
Andra Silvia Hartuche

Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe