Casa cuplata in sanul naturii

Casa cuplata in sanul naturii

, Feleacu
€199,000
ID: 6356
Casa cuplata in sanul naturii
Casa cuplata in sanul naturii
Casa cuplata in sanul naturii
Casa cuplata in sanul naturii
Casa cuplata in sanul naturii
Casa cuplata in sanul naturii
Casa cuplata in sanul naturii
Casa cuplata in sanul naturii
Casa cuplata in sanul naturii
Casa cuplata in sanul naturiiCasa cuplata in sanul naturiiCasa cuplata in sanul naturiiCasa cuplata in sanul naturiiCasa cuplata in sanul naturiiCasa cuplata in sanul naturiiCasa cuplata in sanul naturiiCasa cuplata in sanul naturiiCasa cuplata in sanul naturii
Facebook    Twitter   

Caracteristici

  • Numar Camere: 4
  • Zona:
  • Suprafata utila: 136 mp
  • Numar Bai: 3
  • An Constructie: 2022
  • Suprafata Teren: 260 mp

Descriere casa vila

Klar imobiliare va propune spre vanzare 2 case cuplate situate in Feleacu, zona foarte linistita, aerul este unul nepoluat - fapt dovedit prin studii de specialitate. Imobilul este ferit de zgomotul orasului si al masinilor, fiind situat intr-o zona impadurita si linistita - insa in acelasi timp accesibila. Accesul se face pe un drum pietruit ,  strada este cuprinsa in planul de asfaltare pt 2022. Statia de autobus este la circa 200m.

Imobilele sunt dispuse pe 3 nivele - parter, etaj si mansarda - cu o priveliste frumoasa asupra zonelor impadurite din vecinatate si de la fiecare nivel se pot accesa fie terase, fie balcoane generoase. Ca si compartimentare, conform schitelor atasate, la parter avem bucataria (separata), livingul si zona de luat masa, precum si o baie si un spatiu de depozitare de 5m2, potrivit ca si camara.

La etaj regasim 3 dormitoare, o baie si un spatiu de depozitare (ce ar putea fi transformat intr-o a doua baie, daca se doreste), iar la mansarda avem un open space generos de 27m2, ce poate fi amenajat dupa bunul plac. In spatele casei avem o terasa generoasa, situata la inaltimea acoperisului, de unde privelistea este superba. Accesul la aceasta terasa se poate face atat de la etaj cat si de la mansarda.

Fiecare casa dispune de 2 locuri de parcare amenajate. In exterior exista si un spatiu de depozitare generos de aprox 20m2, in plus fata de cei 136m2 utili. Terenul eset plan si se afla la circa 15m de padure, suprafata de teren aferenta fiecare case este de aprox 260m2, o suprafata usor de ingrijit si gestionat, inconjurata de padure si verdeata.

Imobilele sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate cu termen de finalizare iunie 2022. Fundatia de radier general asigura un cadru extrem de solid pentru, fiind deja realizata. Zidaria este din caramida si geamurile Salamander cu 3 foi de sticla. Se va preda la stagiul de semifinisat, cu toate finisajele si facilitatile ce se regasesc in autorizatia de constructie, pe care o puteti consulta dupa bunul plac, inclusv amenajari exterioare: pavaj, pomi, parcari etc.

Fata de un duplex, casa alipita prezinta mai multe avantaje. De exemplu, fiecare casa are perete individual inspre cealalta unitate locativa, la un duplex, peretele este comun... Acest fapt convera mai multe avantaje, intre cele 2 unitati locative fiind practic 2 pereti si 2 straturi de izolatie, spre deosebire de un duplex, unde peretele este comun.

Casa dispune de toate utilitatile posibile: curent, apa si gaz, iar canalizarea este deja trasa in fata casei, insa este nefunctionala in Feleac deocamdata, fiind inca in lucru. Se pot inca face anumite modificari la casa, daca le doriti. Pentru orice fel de detalii, va stau la dispozitie.

 

D intern: 6356.


Caracteristici generale

  • Destinatie: Locuinta
  • Materiale: Caramida Porotherm Caramida Beton Armat
  • Structura Casa: Beton
  • Tip Casa: Duplex
  • Tip Curte: Individuala

NOTA INFORMATIVA:
Toate detalile cu privire la pret, suprafete, situatia juridica a imobilului, stadiul finisajelor, piese de mobilier, obiecte electrocasnice, etc. au fost completate in conformitate cu informatiile furnizate de catre proprietar, iar eventualele neconcordante nu pot fi imputate agentiei.

Localizare pe harta

Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe
0770513699 whatsapp