De vanzare apartament 2 camere centru

De vanzare apartament 2 camere centru

Oferta a fost vanduta/inchiriata
Central, Cluj-Napoca
€119,800
ID: 1277
De vanzare apartament 2 camere centru
De vanzare apartament 2 camere centru
De vanzare apartament 2 camere centru
De vanzare apartament 2 camere centru
De vanzare apartament 2 camere centru
De vanzare apartament 2 camere centruDe vanzare apartament 2 camere centruDe vanzare apartament 2 camere centruDe vanzare apartament 2 camere centruDe vanzare apartament 2 camere centru
Facebook    Twitter   

Caracteristici

  • Zona: Central
  • Suprafata utila: 50 mp
  • Confort: 1
  • decomandat
  • Etaj: parter/1
  • Numar Bai: 1
  • Numar Camere: 2
  • An Constructie: 1960

Descriere apartament

Klar Imobiliare va propune spre vanzare apartament la parterul unui imobil P +1, in zona centrala, la 3-4 min pe jos fata de Piata Mihai Viteazu

Locuinta este compusa din 2 incaperi decomandate, hol si baie, finisajele sunt medii, instalatiile electrice si termice au fost schimbate acum 1 an.

In momentul de fata una din camere este folosita ca dormitor iar cealalta ca bucatarie, exista posibilitatea unei recompartimentari cu mutarea bucatariei in zona dintre camere si utilizarea acelei incaperi ca si dormitor.

Se preteaza atat ca locuinta cat si ca investitie.

 
Klar Imobiliare va propune spre vanzare apartament la parterul unui imobil P +1, in zona centrala, la 3-4 min pe jos fata de Piata Mihai ViteazuLocuinta este compusa din 2 incaperi decomandate, hol si baie, finisajele sunt medii, instalatiile electrice si termice au fost schimbate acum 1 an.In momentul de fata una din camere este folosita ca dormitor iar cealalta ca bucatarie, exista posibilitatea unei recompartimentari cu mutarea bucatariei in zona dintre camere si utilizarea acelei incaperi ca si dormitor.Se preteaza atat ca locuinta cat si ca investitie. 

NOTA INFORMATIVA:
Toate detalile cu privire la pret, suprafete, situatia juridica a imobilului, stadiul finisajelor, piese de mobilier, obiecte electrocasnice, etc. au fost completate in conformitate cu informatiile furnizate de catre proprietar, iar eventualele neconcordante nu pot fi imputate agentiei.

Localizare pe harta

Oferte similare

Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe
0745608687 whatsapp