Case Cluj | Case de Vanzare Cluj

Duplex cu design modern si materiale premium

Iris, Cluj-Napoca
€197,000 +TVA
ID: 1816
Duplex cu design modern si materiale premium
Duplex cu design modern si materiale premium
Duplex cu design modern si materiale premium
Duplex cu design modern si materiale premium
Duplex cu design modern si materiale premium
Duplex cu design modern si materiale premium
Duplex cu design modern si materiale premium
Duplex cu design modern si materiale premiumDuplex cu design modern si materiale premiumDuplex cu design modern si materiale premiumDuplex cu design modern si materiale premiumDuplex cu design modern si materiale premiumDuplex cu design modern si materiale premiumDuplex cu design modern si materiale premium
Facebook    Twitter   

Caracteristici

  • Numar Camere: 4
  • Zona: Iris
  • Suprafata utila: 174 mp
  • Numar Bai: 3
  • An Constructie: 2020
  • Suprafata Teren: 300 mp

Descriere casa vila

Klar Imobiliare va propune la vanzare, in exclusivitate, cu comision 0% o proprietate deosebita, cu un design modern si cu materiale premium.
Localizata in Cartierul Tineretului, unitatea de duplex este amplasata pe un teren de aproximativ 300mp.

Incepand cu primele schite, s-a urmarit realizarea unui proiect aparte in care atentia pentru detalii si materiale alese sa fie maxima.
Astfel zidaria este realizata din caramida Porotherm de 30cm, izolata cu vata bazaltica de 15cm si finisata cu decorativa Sto/Baumit (varfuri de gama in industria tencuielilor decorative).
O buna parte din fatada se placheaza cu piatra naturala, desavarsind astfel estetica imobilului, si ajutand la conservarea si durabilitatea constructiei.
Tamplaria este si ea varf de gama, pachetul constructiv fiind compus din profile PVC Salamander BluEvolution Clasa A cu 6 camere de izolatie termica dispuse pe latimea de 82mm si sticla cu pachet Tripan, tratata anti UV, care impreuna ating valori de izolatie impresionante. 
Acoperisul din tabla faltuita de la Bilka cu finisaj Grande Mat are, pe langa aspectul modern si etanseitate maxima, 30 de ani garantie oferita de producator.

Dispunerea imobilului este pe Demisol + Parter + Etaj, avand suprafata utila de 174mp.
Intrarea principala in casa se gaseste la parter. Accesul se face intr-un hol, de unde se poate intra intr-o baie, respectiv in zona de living. 
Livingul este Open Space impreuna cu bucataria si zona de dinning, impreuna oferind un spatiu generos de aproximativ 45mp.
Tot la parter se mai afla o camera ce poate fi folosita atat ca dormitor cat si ca birou. Din living se poate iesi pe o terasa de 22mp ce ofera intimitate, dar si pe un balcon mic cu priveliste spre oras.
Intrarea in living se poate face si printr-un acces secundar, pe casa scarii ce vine din demisol. 
La demisol gasim garajul si un spatiu tehnic generos protejate de o usa de garaj cu automatizare. 
Casa scarii care vine din garaj si urca in living, duce mai departe la etaj.
Aici gasim doua dormitoare, fiecare dintre ele avand baie proprie si iesire pe terase.
Unul dintre dormitoare are iesire pe un balcon tip logie cu vedere catre zona inverzita din apropiere, iar celalalt dormitor are iesire pe o terasa foarte spatioasa de aproximativ 28mp.

Dupa cum se observa incaperile principale au iesire pe balcon sau terasa, astfel incat exista acces la un peisaj complet de aproape 360 grade. 

In total, pe cele trei nivele, sunt 4 camere (la parter: un living, un birou/dormitor, iar la etaj: 2 dormitoare), 3 bai, bucatarie + dinning, un garaj incalzit si spatiu tehnic la demisol. 
Casa are 5 balcoane si terase, insumand 66mp.

Teren liber in jurul casei este de aproximativ 200mp.
Predarea se va face cu finisaje exterioare premium: piatra naturala placata atat pe fatada cat si pe intreg gardul de imprejmuire, curte inierbata cu instalatie de irigare, alei si trotuare din piatra, terase la gata cu gresie si balustrade de sticla securizata, instalatie si camere de supraveghere pe fatada, fatada iluminata, poarta de acces in curte si poarta de garaj cu sisteme de deschidere automatizate.

Datorita izolatiei si a materialelor de constructii de foarte buna calitate folosite la aceasta casa, precum si a tamplariei alese, performantele energetice ale cladirii se vor apropia de cele ale unei case pasive.
Pe langa cele doua locuri de parcare din garaj, curtea din fata ofera si alte doua locuri de parcare exterioare. 

In apropiere se afla in proiect Parcul Tineretului. Intins pe o suprafat de peste 200,000mp (20 hectare), parcul va dispune de spatii verzi, arbori, zone de poiana, zone decorative, zone de interes cu mobilier urban, facilitati sportive, locuri de parcare, alei cu iluminat nocturn, parcari pentru biciclete. 

In relatia cu agentii imobiliari din piata suntem deschisi la colaborare, si cedam comision.

ID intern: 1816.
Case Cluj | Case de Vanzare Cluj

Caracteristici generale

  • Destinatie: Locuinta
  • Materiale: Caramida Beton Armat Piatra naturala
  • Structura Casa: Caramida
  • Tip Casa: Duplex

Vecinatati casa vila

Case Cluj | Case de Vanzare Cluj

Localizare pe harta

Oferte similare

Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe
0743582086 whatsapp