De vanzare apartament 2 camere, Gheorgheni

De vanzare apartament 2 camere, Gheorgheni

Oferta a fost vanduta/inchiriata
Gheorgheni, Cluj-Napoca
€84,000
ID: 1172
De vanzare apartament 2 camere,  Gheorgheni
De vanzare apartament 2 camere,  Gheorgheni
De vanzare apartament 2 camere,  Gheorgheni
De vanzare apartament 2 camere,  GheorgheniDe vanzare apartament 2 camere,  GheorgheniDe vanzare apartament 2 camere,  Gheorgheni
Facebook    Twitter   

Caracteristici

  • Zona: Gheorgheni
  • Suprafata utila: 52.05 mp
  • Confort: 1
  • decomandat
  • Etaj: 3/3
  • Numar Bai: 1
  • Numar Balcoane: 1
  • Numar Camere: 2
  • An Constructie: 2019

Descriere apartament

Klar Imobiliare va propune spre vanzare un apartament superb cu 2 camere,bloc mic  in cartierul Gheorgheni zona strazii Brancusi.

Apartamentele  au suprafete  de 52-56 mp si sant cu bucataria inchisa sau deschisa cu livingul , 1 hol, 1 dormitor, 1 baie si 1 balcon.

Apartamentul beneficiaza de incalzire in pardoseala, centrala proprie,pereti gletuiti,tamplarie PVC tripan și filtru de protectie solară. 
Balcoane și terase finisate cu plăci ceramice de exterior, balustrăzi de sticlă securizată și tablă perforată.
Predarea apartamentelor va avea loc in februarie 2020. Pretul apartamenelor variaza in functie de avansul platit .

Pretul afisat este la avans de 90%.

Optional, se poate achizitiona si loc de parcare subteran,care are si un spatiu de depozitare la pretul de 8000 euro + tva

La pretul final se adauga Tva.
Klar Imobiliare va propune spre vanzare un apartament superb cu 2 camere,bloc mic  in cartierul Gheorgheni zona strazii Brancusi.Apartamentele  au suprafete  de 52-56 mp si sant cu bucataria inchisa sau deschisa cu livingul , 1 hol, 1 dormitor, 1 baie si 1 balcon.Apartamentul beneficiaza de incalzire in pardoseala, centrala proprie,pereti gletuiti,tamplarie PVC tripan și filtru de protectie solară. Balcoane și terase finisate cu plăci ceramice de exterior, balustrăzi de sticlă securizată și tablă perforată.Predarea apartamentelor va avea loc in februarie 2020. Pretul apartamenelor variaza in functie de avansul platit .Pretul afisat este la avans de 90%.Optional, se poate achizitiona si loc de parcare subteran,care are si un spatiu de depozitare la pretul de 8000 euro + tvaLa pretul final se adauga Tva.

NOTA INFORMATIVA:
Toate detalile cu privire la pret, suprafete, situatia juridica a imobilului, stadiul finisajelor, piese de mobilier, obiecte electrocasnice, etc. au fost completate in conformitate cu informatiile furnizate de catre proprietar, iar eventualele neconcordante nu pot fi imputate agentiei.

Localizare pe harta

Oferte similare

Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe
0745608687 whatsapp